Sākums Par mums

e-pasts: e.terauds@inbox.lv, lpa@latnet.lv
Adrese: Tvaika 2, Rīga, LV1005

LPA valde

M. Caune   R. Andrēziņa  B. Kupča  A. Bredovska  E. Rancāns  I. Bauska  O. Sokolova  L. Arāja   A. Kišuro   I. Vasins

LPA sertifikācijas komisija

E. Rancāns  E. Tērauds  B. Kupča  R. Andrēziņa  A. Bredovska  A. Arāja  O. Sokolova  M. Caune  L. Arāja

LPA tiesu psihiatrijas ekspertu sertifikācijas komisija

A. Apsīte  A.Arājs  I. Vasins  E. Tērauds  I. Birule

Sakarā ar to, ka pēdējā asociācijas pilnsapulcē, kas norisinājās 26.11.2010, vienbalsīgi tika lemts par vecās asociācijas likvidāciju, un tika izveidota jauna neatkarīga Latvijas Psihiatru Asociācija, tagad tiem biedriem, kas nav piedalījušies pilnsapulcē, asociācijā ir jāiestājas pajaunām.

Saskaņā ar asociācijas valdes lēmumu no 15.12.2010:
Jaunizveidotajā asociācijā cilvēki, kas iepriekš ir bijuši LPA biedri, varēs iestāties 1 gada laikā nemaksājot iestāšanas iemaksu, bet tikai samaksājot biedra naudu par tekošo 2011. gadu.
Ikgadēja biedra nauda tiek saglabāta iepriekšējā līmenī (10 Ls sertificētiem ārstiem, 5 Ls rezidentiem).

Cilvēkiem, kas nav bijuši LPA biedri iepriekš, un kas gribēs iestāties jaunizveidotajā asociācijā, kā arī tiem, kuriem ir saglabājušies biedra naudas parādi par iepriekšējiem gadiem, būs jāmaksā iestāšanas maksa vienas ikgadējas biedru maksas apjomā (10 Ls sertificētiem ārstiem, 5 Ls rezidentiem) un biedra nauda par tekošo gadu.
Nestrādājošie pensionāri tiek atbrīvoti no ikgadējas biedra naudas maksāšanas.

Iesniegumu iestāšanai asociācijā var lejupielādēt spiežot šeit

Biedru datu anketu var leupielādēt spiežot šeit